سومین همایش بین المللی ایمپلنت های دندانی

پیشرفت روزافزون علم و تکنولوژی، ارتقای سطح زندگی و توجه بیش از پیش به جایگاه انسان به‌عنوان والاترین مخلوق الهی ایجاب می‌کند که تحقیق در حوزه سلامت و بهداشت در اولویت پژوهش‌های بنیادی-کاربردی قرار گیرد.

در راستای حفظ سلامت و بهداشت دهان و دندان به‌عنوان یکی از اجزای مهم تأثیرگذار بر سلامت عمومی، مرکز تحقیقات ایمپلنت‌های دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با پشتوانه تجربیات حاصل از برگزاری موفقیت‌آمیز دو همایش قبلی برای سومین بار کنگره ایمپلنت‌های دندانی را با شعار "افق‌های جدید، جایگاه کنونی" به‌صورت بین‌المللی و باهدف معرفی و ارائه تازه‌ترین پیشرفت‌های روز دنیا درزمینهٔ ایمپلنت‌های دندانی در روزهای ۸ تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۵ برگزار نمود. این بار نیز فرصت ارزشمندی جهت حضور استادان، پیشکسوتان و متخصصین رشته‌های مختلف دندانپزشکی به‌ویژه رشته‌های مرتبط بادانش ایمپلنت‌های دندانی و تبادل افکار و نظرات مختلف درزمینهٔ آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی و عملی این رشته فراهم آمد.

برگزاری سخنرانی، پوستر، کارگاه‌های عملی جامع و تنوع پانل های پرسش و پاسخ با بهره‌گیری از اساتید داخلی و خارجی از برنامه‌های این کنگره سه‌روزه بین‌المللی بود.

فایل pdfهمایش سوم

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.